top of page

Creatica studentenvereniging

OPENINGS- WEEK

Waarom Creatica?

Creatica is DE vereniging voor creatieve mensen! Wij zorgen binnen de vereniging voor enkele leuke activiteiten doorheen het jaar en laten ons door elkaar inspireren. Wij hopen binnen de vereniging samenwerkingen te zien ontstaan tussen jonge passionele studenten. 

_DSF6730-RAF-002 1.jpg

Cultuur is het hartje van onze vereniging! Daarom zorgen wij voor een mooi aanbod aan culturele evenementen. Samen naar een museum trekken, samen schilderen of zelfs een grote art auction in elkaar steken. Het Kan allemaal bij creatica!

CULTUUR

_DSF9150-RAF-002 1.jpg

Het lichaam gezond houden en samen bewegen mag natuurlijk niet ontbreken! Wij zijn niet meteen de sportiefste vereniging van de stad maar wij voorzien toch jaarlijks voetbal evenementen. Daarbij speel je volledig vrijblijvend tegen andere vereniging van deze prachtstad!

SPORT

SHR_007_edited.jpg

Na inspanning komt ontspanning! Daar zorgen wij wel voor! Samen het feestbeest uithangen in de gekste outfits of samen een gezellige piknik doen. Ook dat kan bij creatica. Natuurlijk is een gezellige cantus niet uitgesloten. Samen trekken we bovendien ook jaarlijks een weekendje weg, om ons nog meer met elkaar te verbinden.

ONTSPANNING

EN NOG ZO VEEL MEER!

ASSOCIATIES!

Untitled.png

Wij zijn verbonden aan de campus Sint Lucas, dit behoort tot de KDG hogeschool! Samen met alle andere KDG verenigingen proberen wij het studentenleven toeganklijker en beter te maken.

Koptekst 3

KDG

Untitledv.png

Met trots kunnen wij zeggen dat wij geassocieerd zijn met STAN. Samen zorgen we voor een vrijer en veiliger studentenleven voor mensen binnen en buiten een vereniging. 

Koptekst 3

STAN

This one.png

In den echo hangen wij enkele malen per jaar het zotte feestbeest uit! hier geven wij onze zotte en memorabele feestjes. De medewerkers staan telkens klaar om ons een frisse pint of een lekkere fruitsap uit te schenken.

Koptekst 3

Den echo

YOU.png

Ook jij bent een belangrijk deel van onze vereniging. Door jou in te schrijven in onze vereniging help je creatica groeien en het studentenleven beter te maken! Bedankt hiervoor!

Koptekst 3

YOU

bottom of page